Top 10 site-uri de anunturi gratuite

Va prezentam mai jos top 10 cele mai bune site-uri web pentru a publica anunturi gratuite online din Romania (nu am facut un top in functie de traficul actual, ordinea este pur si simplu aleatoare)

De la site-uri de anunturi generale cum ar fii: Olx.ro, Anunturi1.ro la site-uri cu anunturi specializate strict pe anumite domenii se observa ca piata este destul de aglomerata.

Pe Anunturi1.ro vinzi si cumperi Imobiliare, Masini, Electronice, Imbracaminte, Servicii si Multe Altele.
Adauga anunturi gratuite fara inregistrare. Anunturi1.ro iti ofera posibilitatea de a publica anunturi gratuite pentru orasul tau si imprejurimile sale.

Olx este in Top site-uri de anunturi gratuite in Romania
OLX.RO

OLX.ro iti ofera posibilitatea de a publica anunturi gratuite pentru orasul tau si imprejurimile sale. Vei gasi usor pe OLX.ro anunturi gratuite interesante din Bucuresti, Ilfov si alte orase din tara si vei putea intra usor in legatura cu cei care le-au publicat.

Publi24.ro adauga anunturi gratuite
PUBLI24.RO

Pe Publi24.ro poti adauga anunturi gratuite si gasesti cele mai bune oferte din Bucuresti, Cluj, Timisoara si alte orase din tara.
Pe site-ul nostru iti gasesti anunturi cu masini second hand, apartamente, case, terenuri sau telefoane mobile la preturi foarte bune.
Poti publica anunt gratuit, foarte repede, cu orice doresti sa vinzi.

Suntem in 3 top site-uri de anunturi gratuite
LAJUMATE.RO

Ai adunat prea multe lucruri, ai achiziționat mașină nouă și nu știi ce sa faci cu cea veche. Ai un laptop în stare bună pe care nu-l mai folosești de mult timp. Doar pe Lajumate.ro poţi adăuga anunţuri gratuite cu imobiliare 🏡, mașini noi și second hand 🚙, locuri de muncă 💼, orice. Suntem in Top 10 site-uri de anunturi gratuite din Romania.

Adauga anunturi gratuite pe Anunturi-az.ro
ANUNTURI-AZ.RO

In zilele noastre totul se misca foarte rapid si noi ne adaptam. Ca sa cumparam ce ne dorim, uneori vindem ce nu ne mai e de folos. Alte ori doar inchiriem, mai ales daca nu suntem siguri.

Anuntul.ro
ANUNTUL.RO

Adauga anunturi online si in Anuntul Telefonic: primul ziar de publicitate din Bucuresti. Anunturi imobiliare, locuri de munca, oferte prestari servicii, auto.

Anunturi66.ro
ANUNTURI66.RO

Adaugă anunţuri gratuite pe anunturi66.ro fără să te înregistrezi. Completare uşoară. Durează mai puţin de 1 minut să adaugi un anunţ gratuit. Daca vrei sa cumperi ceva aici vei putea gasi produsele care te intereseaza la preturi mai mici decat in orice magazin.

ANUNTURIURGENT.RO

Anunturiurgent.ro iti ofera posibilitatea de a publica anunturi gratuite din si pentru orasul tau. Pe Anunturiurgent.ro puteti gasi anunturi gratuite din Bucuresti, Ilfov, Timisoara, Cluj, Iasi, Brasov si alte orase din tara si vei putea intra usor in legatura cu cei care le-au publicat.

Micapublicitate.ro
MICAPUBLICITATE.RO

Daca vrei sa cumperi ceva aici vei putea gasi produsele care te intereseaza la preturi mai mici decat in orice magazin. Toate aceste anunturi se publica gratuit. Te asteptam pe Micapublicitate.ro


Si desigur lista cu site-urile de anunturi online gratuite poate continua mult si bine.

Vezi si: Manastirea Frasinei – Muereasca , GimiCamping

Please wait while you are redirected...or Click Here if you do not want to wait.
Adaugă la favorite legătură permanentă.

4 Comentarii

  1. Foarte utila postarea, multumim pentru ajutor!

  2. Dragilor OLX nu mai oferă anunțuri gratuite ….cu mici excepții totul se comisionează …foamea de bani își face simțită prezenta ..au vazut ca au trafic si clienți si ce sau gândit ..hai sa face bani pe seama fraierului care își vinde de prin casa pentru o pâine ..sunt clientul lor de 13 ani dar o sa imi șterg contul pentru ca mie imposibil sa ii țin și pe ei în cârcă …prețul vechiturile pe care le vând nu imi permit comisioanele lor nesimțite ..din păcate și ăștia(ca multi alți) s-au gândit sa facă bani pe spatele sărăciei multora dintre noi .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *