Regulament

Accesul la locul de campare: La sosire turistii trebuie sa se prezinte la receptie pentru inregistrare, informatii si pentru stabilirea unui loc de campare.Turistii care ajung mai tarziu de ora 19.00 sunt rugati sa anunte in prealabil (la telefon sau pe email) pentru a putea fii intampinati de cineva din staff-ul campingului.

Ziua de campare incepe si se termina la ora 12.00. Turistii sunt rugati sa anunte in prealabil o data a plecarii, ea insa nu trebuie sa fie fixa si poate fii schimbata usor. La plecare, acestia trebuie sa lase locul de campare curat, fara gunoaie.

Curentul electric: Se accepta numai cablu de curent dublu izolat si care sa fie in perfecta stare de functionare.
Plata se face cash. Montarea corturilor pe timpul noptii se face avand intelegere pentru cei care se afla deja acolo, si care probabil dorm.
Nu se fac gratare in interiorul campingului, exista un loc amenajat pentru aceasta activitate. Focul de tabara se face in locul special amenajat pentru acesta.

Preferintele muzicale nu se discuta, atata timp cat volumul acestora nu deranjeaza pe nimeni, in special intre orele 22-09. 

Pentru confortul si igiena turistilor, sunteti rugati sa pastrati curatenia la toalete si la dusuri si sa anuntati orice disconfort personalului de serviciu. Din motive ecologice sunteti rugati sa folositi cat mai judicios consumabilele si apa. Animalele de companie sunt responsabilitatea proprietarului lor. Gunoiul se va duce de fiecare la pubela, nu se va lasa imprastiat langa cort/rulota/autorulata sau prin camping. 

Intrarea în camping implică acceptarea si respectarea întregului regulament. Nerespectarea regulilor de mai sus poate conduce la solicitarea de a parasi campingul.

Campingul are dreptul de a selecta clientii.

Comentariile sunt închise.