Camping rulote si corturi

Diploma Soimi Cazari – Proiectul Șoimii este un premiu unic cu care se pot lăuda doar cele mai bune firme, care se caracterizează prin profesionalism și oferă cea mai înaltă calitate a serviciilor. Aderarea la program este o modalitate excelentă de a comunica celorlalți că firma se află la cel mai înalt nivel. Aici, cele mai importante sunt opiniile clienților care recomandă firmele in mediul online. Ele reprezintă forța motrică din spatele acestui proiect și un juriu unic care evaluează o anumită firmă.

Ranking-ul Șoimii a fost creat pentru a selecta cele mai bune companii dintre cele medii. Firmele premiate sunt cele care sunt lideri în industrie, se concentrează activ pe dezvoltarea și îmbunătățirea calificărilor lor, ceea ce se traduce prin calitatea serviciilor și satisfacția clienților.

Spre deosebire de programele în care plata este o cerință pentru admitere – Ranking-ul Șoimii are criterii clare pe care toată lumea le poate vedea. Cele mai bune firme din zonă sunt selectate pe baza evaluărilor clienților postate pe Internet. Datorită utilizării tehnologiei microdatelor, găsim un număr imens de evaluări pe care le luăm în considerare în programul nostru. Merită menționat faptul că astfel de tehnologii sunt folosite, printre altele, de giganți precum Google și Facebook. Evaluările sunt convertite pe o scară de 10 puncte. Următorul pas este să adăugați evaluările pentru toate paginile vizitate. În scopul fiabilității listei, a fost elaborat și un algoritm propriu pentru credibilitatea evaluărilor, în funcție de numărul colectat.

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.